Aan alles komt een eind, zo ook aan Prinz Klauz. Wegens volle agenda’s is in goed overleg besloten om dit jaar te stoppen met Prinz Klauz. We sluiten af met een klapper … Streetrock 2019!

Wat waren het fantastische tijden! Het begon met de Clash en het leidde ons langs mooie podia en festivals in binnen- en buitenland. Vele legendarische momenten zijn voor altijd in ons hart gesloten. We hebben ontzettend veel gelachen, gruwelijk genoten en we denken met respect en warmte terug aan alle mensen die erbij waren.

Prinz Klauz zou Prinz Klauz niet zijn als we niet met een klapper zouden eindigen. We zijn dankbaar dit te mogen doen in ons eigen thuis, op Streetrock in Bakel. Prinz Klauz is op zondag 14 juli afsluiter op Streetrock waar we voor de laatste keer gaan knallen, op de manier zoals we het altijd bedoeld hebben.

Het betekent ook dat we komende week beginnen aan de afscheidstour:

  • Zaterdag 9 februari: Tam Tam Deurne
  • Zaterdag 23 februari: Niekerk Groningen
  • Zaterdag 18 mei: Rock am Ringoven Mariaheide
  • Zondag 14 juli: Streetrock 2019 Bakel … het slotakkoord

Daarna kunnen we ons met een lach en een traan en als vrienden voor het leven, in nieuwe avonturen storten. Ontzettend bedankt en … laten we samen genieten van de laatste optredens.

Hell yeah!

Prinz Klauz

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.